Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


ȘOC in handbal: Aurelia Bradeanu s-a RETRAS! A anunțat dupa finala Cupei, dar nimeni nu a crezut

Postat la: 20.05.2017 - 22:14 | Scris de: Ziua News

0

La finalul meciului dintre CSM București și SCM Craiova, interul stânga al CSM-ului, Aurelia Brădeanu a făcut un anunț surprinzător: renunță la handbal. Jucătoarea de 38 de ani a luat această hotărâre rapid și a spus că nimic nu o va mai întoarce pe teren. Oficialii CSM-ului, dar și coechipierele au fost și ei luați prin suprindere.

"Mai semnasen un contract pe un an, dar acum am considerat eu că e momentul să spun stop. Niciodată nu consideri că e momentul potrivit, dar eu sunt hotărâtă. Când spun ceva, așa va fi. Așa a fost și la echipa națională și așa va fi și la club", a declarat Mika, scrie gsp.ro.

"Sunt fericită că am încheiat cu o medalie la gât, că o să am mai mult timp pentru familia mea", a subliniat Mika.

A dezvăluit și câteva aspecte care au nemulțumit-o în trecut, care au făcut-o și mai hotărâtă să ia această decizie. "Pot spune că au fost și anumite lucruri, pentru unii mărunte, pentru mine mai mari. Au fost momente când nu m-am mai considerat utilă acestei echipe, chiar dacă am fost acolo. Pentru mine este greu să trec peste lucrurile acestea și am zic că, dacă și anul viitor va fi la fel, pentru ce să stau departe de familie, de copil, pentru ce să mai fac sacrificii?", a explicat Brădeanu.

A scăpat și o lacrimă în colțul ochilor, dar a încercat să fie tare, să termine cu fruntea sus: "Am simțit emoție, mă gândeam că sunt ultimele momente în teren, dar am încercat să nu plâng. E greu, despărțirile sunt grele, retragerile, dar odată tot trebuia să vină și acest moment", a mai spus Mika. Ea nu a primit flori din partea clubului pentru că oficialii CSM-ului au tot crezut că nu e ceva adevărat. "Mă așteptam să primesc flori din partea clubului, dar probabil că cei din club nu au crezut că voi face acest pas. Nu mă cunosc prea bine, înseamnă. Eu niciodată nu am dat înapoi de la ceva ce am spus răspicat".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE