Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


OFICIAL - Decizia CNATDCU in scandalul Kovesi-plagiat, AMANATA

Postat la: 30.11.2016 - 12:14 | Scris de: Ziua News

0

Așa cum stiripesurse.ro anunța marți, decizia Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) în cazul tezei de doctorat a șefei DNA se amână, deși termenul limită de înaintare a raportului comisiei de experți a expirat. Decizia comisiei de specialişti care analizează teza de doctorat a procurorului şef al DNA a fost amânată pentru săptămâna viitoare, informează Mediafax.

"Pentru toate cazurile de acest gen procedura este aceeaşi, e nevoie de raportul comisiei care e alcătuită din specialişti din domeniul respectiv, în cazul de faţă ştiinţe juridice. Raportul comun este înaintat comisiei de specialitate care îl avizează şi îl transmite mai departe Consiliului General şi Consiliul General îl adoptă prin vot. Adica îl acceptă sau îl respinge. Bineinţeles că există termene limită, dar nu pot fi întotdeauna respectate punctual pentru că sunt mulţi oameni implicaţi. În cazul de faţă au fost specialişti din străinatate. Acest verdict va fi imediat după 5 decembrie, săptămâna viitoare va fi comunicat", a declarat pentru MEDIAFAX ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE