Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Parlament: Ultimul șef al SIPA, audiat la Comisia de ancheta

Postat la: 08.11.2017 - 06:24 | Scris de: Ziua News

0

Ultimul șef al arhivei SIPA, Doru Dobocan, va fi audiat miercuri, de la ora 12,00, la Comisia parlamentară de anchetă privind această arhivă.

f24c0c6d-95f3-4b01-bb93-5b56aff1da42

Începând cu ora 14,00, membrii acestui for vor efectua o nouă vizită la arhiva SIPA, depozitată la sediul central al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Spre deosebire de prima vizită, efectuată pe 25 octombrie, membrii acestei comisii vor să aibă acces și în interiorul spațiilor de depozitare.

"Am întocmit un proiect de solicitare către ministrul Justiției. Aș vrea să refacem vizita la Arhiva SIPA, de data aceasta să solicităm acces și în interiorul spațiilor depozitare, fără acces la documente, că nu asta ne interesează, doar pentru a elimina orice fel de speculații și pentru a vedea noi, fără niciun fel de alte restricții, care erau spațiile depozitare, cum este organizată. (...) Vă propun ca după audieri (...) să facem o nouă deplasare la sediul ANP", afirma președintele comisiei, senatorul Șerban Nicolae, în urmă cu o săptămână.

AGERPRES/(AS — autor: Livia Popescu, editor: Florin Marin, editor online: Gabriela Badea)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE