Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


'Parlamentarii PNL nu și-au facut campanie electorala pe scena de 1 decembrie'

Postat la: 01.12.2016 - 23:14 | Scris de: Ziua News

0

Realizarea Marii Uniri din 1918 s-a constituit ca rezultat al luptei acerbe şi îndelungate a poporului român de pretutindeni. A fost un ideal realizat prin lupte, pierderea de vieţi omeneşti, dar susţinut de dorinţa puternică a formării unui stat care să îi integreze pe toţi românii.

Unirea de la 1 decembrie 1918 reprezintă Ziua Națională a României, celebrată anual ca zi națională începând cu anul 1990.

Astăzi, joi, 1 decembrie 2016, Primăria Municipiului Iași a organizat în Piața Unirii, manifestări oficiale pentru a marca împlinirea a 98 de ani de la înfăptuirea acestui vis.

La evenimentul oficial au luat parte reprezentanți ai autorităților locale, reprezentanți ai Mitropoliei Moldovei și Bucovinei și Episcopiei Romano Catolice, reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate și politicieni.

Prezența pe scena oficială a unor persoane cu probleme penale și a unor demnitari care își fac campanie electorală cu simbolurile naționale a determinat parlamentarii Partidului Național Liberal să nu urce pe scenă alături de aceștia și să participe la festivitate din public.

Deasemenea, PNL consideră că prezența pe scenă a doamnei Camelia Gavrilă, candidat PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie, este total nepotrivită, un gest de sfidare al normalității pe care viața politică actuală o impune și o manifestare a campaniei electorale mascate în stilul PSD-ist deja consacrat, se anunţă într-un comunicat de presă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE