Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Patriarhia ii decide soarta episcopului HOMOSEXUAL al Hușilor: Anunțul facut de Patriarhul Daniel

Postat la: 17.07.2017 - 17:14 | Scris de: Ziua News

0

După ce Patriarhia Română a confirmat că episcopul Hușilor, Corneliu Bârlădeanu, apare în câteva înregistrări în care întreține relații homosexuale cu un alt preot, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a decis că e momentul să fie convocat Sinodul BOR pentru a se lua măsuri. Astfel, la solicitarea ÎPS Teofan, Patriarhul Daniel a anunțat că soarta episcopului homosexual se va decide în Sfântul Sinod.

”Urmare solicitării Înaltpreasfinţitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, de convocare a Sinodului Permanent „în vederea cercetării presupuselor abateri de natură morală de care este acuzat Preasfinţitul Părinte Corneliu, Episcopul Huşilor” şi urmare referatului Cancelariei Sfântului Sinod nr. 7600 din 17 iulie 2017 privind necesitatea unor precizări statutare şi regulamentare referitoare la cercetarea şi judecarea unui ierarh, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, Preşedintele Sfântului Sinod, a convocat Comisia pentru Statut şi regulamente a Bisericii Ortodoxe Române în zilele de 27 şi 28 iulie 2017 şi şedinţa de lucru a Sinodului Permanent în zilele de 17 şi 18 august 2017.

Citește și: Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

Fixarea acestor date ţine cont de prevederile statutare şi regulamentare care nu permit cercetări disciplinare în posturi, inclusiv postul Adormirii Maicii Domnului (1-14 august), precum şi pe necesitatea unui cvorum de 2/3 din membrii Sinodului Permanent pentru validitatea şedinţelor de lucru ale acestuia.”, anunță Patriarhul Daniel.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE