Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


PMP Buzau, sprijin juridic polițiștilor locali disponibilizați

Postat la: 19.10.2016 - 12:55 | Scris de: Ziua News

0

PMP Buzău va asigura 'un sprijin juridic total în instanţele de judecată' pentru cei 300 de poliţişti locali care vor fi disponibilizaţi începând cu 1 noiembrie. 


'În ciuda opoziţiei totale a Partidului Mişcarea Populară, peste 300 de poliţişti locali au fost concediaţi marţi, 18 octombrie, printr-un vot al ruşinii, dat de consilierii PSD şi PNL din Consiliul Local Municipal Buzău', a declarat la o conferinţă de presă preşedintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu, informează agerpres.ro

Deputatul PMP, care a susţinut şi o declaraţie politică în Parlament luna trecută pe această temă, susţine că 'PMP va asigura sprijin juridic poliţiştilor locali disponibilizaţi'.

Șapte legi mult așteptate, promulgate de Klaus Iohannis


'Toate organigramele de până acum, care conţineau personalul Poliţiei Locale Buzău, au fost avizate de legalitate de ANFP şi de Instituţia Prefectului, prin urmare nu se pune problema legalităţii angajării politiştilor. Singurul argument de care s-a legat PSD, prin primarul Constantin Toma, a fost un raport al Curţii de Conturi, care nu este în niciun caz literă de lege, iar acest raport trebuia atacat de primar în instanţă, aşa cum s-a întâmplat cu alte rapoarte ale Curţii', a mai declarat sursa citată.

Băsescu, 'complimente' pentru un lider PNL: El este mai vertical. E mai greu să-l faci să te lingă


Deputatul Adrian Mocanu a afirmat că prin disponibilizarea celor 300 de poliţişti locali 'situaţiile negative legate de siguranţa publică în municipiul Buzău vor fi inerente'. 

'Consilierii care au votat această hotărâre în Consiliul local municipal ar trebui traşi la răspundere de toţi cei care vor fi afectaţi de deficitul de siguranţă publică din instituţiile buzoiene şi de pe străzile municipiului Buzău', a mai declarat sursa citată. 

Peste 300 de poliţişti comunitari din totalul de circa 450 vor fi disponibilizaţi începând cu 1 noiembrie, a decis marţi Consiliul Local Municipal (CLM) Buzău într-o şedinţă extraordinară. Poliţiştii asigurau paza unităţilor de învăţământ şi a unor instituţii din municipiul Buzău, servicii care urmează să fie preluate de firme de pază.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE