Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


PNL negociaza cu UDMR: 'Urmeaza sa se pozitioneze fata de motiunea de cenzura'

Postat la: 14.11.2017 - 17:14 | Scris de: Ziua News

0

Liderul senatorilor PNL, Iulian Dumitrescu, a anunţat marţi că preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, va discuta în cadrul formaţiunii sale cu privire la susţinerea moţiunii de cenzură. "Ne-am întâlnit cu domnul preşedinte Kelemen Hunor. (...) Dumnealui a spus că urmează să discute în cadrul partidului şi să ia ulterior o decizie. I-am prezentat moţiunea (n.r - de cenzură). Aşteptăm decizia lor ulterioară. (...) Impresia a fost foarte pozitivă. Au spus că nu o să intervină pe textul moţiunii", a afirmat Iulian Dumitrescu.

El a susţinut că argumentele PNL privind OUG pentru modificarea Codului Fiscal au fost considerate "foarte pertinente" de preşedintele UDMR. La rândul său, liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a precizat că în moţiunea de cenzură se atrage atenţia asupra faptului că "guvernarea trebuie să fie oprită din procesul de stagnare a bunăstării României".

"Indiferent de etnie, este în interesul cetăţenilor acestei ţări să facem ca prosperitatea să ajungă mai repede şi mai mult la nivelul cetăţeanului de rând. Şi românii şi maghiarii îşi doresc exact exact acelaşi lucru. (...) Discuţia cu dl Hunor Kelemen a fost ca în urma consultării cu colegii din UDMR să se poziţioneze faţă de acest demers al Opoziţiei. (...) Vor discuta cu colegii din UDMR pentru că domniile lor consideră că sunt şi unele măsuri bune care s-au luat în actuala guvernare. Probabil că vor face o analiză temeinică şi vor decide în consecinţă", a afirmat Turcan, conform Agerpres.

Ea a precizat că în această etapă nu se vorbeşte despre cine va fi premier şi că liberalii pun pe masă textul moţiunii de cenzură. Liberalii s-au întâlnit marţi şi cu reprezentanţii USR, care au anunţat că susţin moţiunea de cenzură.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE