Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Politistii constanteni au pus in aplicare mai multe mandate de arestare in ultimele 2 zile

Postat la: 02.12.2016 - 12:40 | Scris de: Ziua News

0


De Ziua Națională a României și de Sfântul Andrei, polițiștii constănțeni au pus în aplicare mai multe mandate. Astfel, pe 01.12.2016, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale l-au depistat pe S.G., în vârstă de 45 de ani, din Constanța, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedeapsei de trei ani și 8 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală.
 
La data de 30.11.2016, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale l-au depistat pe C.A., în vârstă de 38 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1.170 zile închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.
 
De asemenea, la data de 30.11.2016, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale l-au depistat pe P.E., în vârstă de 23 de ani, din Constanța, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de trei ani și 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.
 
La data de 30.11.2016, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Mangalia l-au depistat pe R.I.-D., în vârstă de 41 de ani, din Mangalia, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 10 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice.
 
Toți cei în cauză au fost escortați către Penitenciarul Poarta Albă.
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE