Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ponta despre absența miniștrilor de la ședința de Guvern: Nu trebuiau sa vina; au venit toți cei imputerniciți

Postat la: 20.06.2017 - 16:55 | Scris de: Ziua News

0

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a precizat marți că miniștrii nu aveau obligația să vină la ședința de Guvern, ci numai cei care erau împuterniciți.

d9bfaa0e-5384-4c2b-ad07-1e7614124c1e

"Nu trebuiau să vină miniștrii, au venit toți cei împuterniciți, absolut toți, cu excepția doamnei secretar de stat Moț, de la Olt, căreia înțeleg că i s-a făcut rău, dar probabil că i s-a făcut când a sunat-o domnul Stănescu, de la Olt. Problema e următoarea: astăzi, la ședința de Guvern, avem o ordonanță de la doamna Sevil Shhaideh, cu fonduri europene, o ordonanță de la domnul Petrescu, cu Start-Up Nation, o ordonanță de la ministrul Transporturilor, cu taxa de drum. Adică erau chestiuni importante", a declarat Ponta la Parlament.

El a adăugat că miniștrii vor veni la ședința de joi a Guvernului, pentru că moțiunea "nu" va trece.

"Moțiunea nu va trece și atunci avem o ședință normală și eu sunt convins că vin toți miniștrii joi", a susținut Ponta.

Întrebat dacă moțiunea va trece, el a răspuns: "Eu sper că nu", precizând că singurul semnal în acest sens pe care îl are este că "Putem să fim raționali și să nu ne sinucidem".

Ponta a spus că nu știe dacă acum se negociază voturile pentru moțiune "la bucată".

"Ceea ce e foarte urât, ceea ce e ilegal, ceea ce lovește în PSD. Nu poți să-ți dai jos propriul Guvern negociind la bucată. Nu știu să se negocieze la bucată, sper să nu fie adevărat, că este oribil", a mai spus Ponta.

AGERPRES/(A — autor: Sorin Peneș, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruștei)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE