Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x










Prajitura 1 Decembrie, un desert tradițional cu arome ispititoare!

Postat la: 01.12.2016 - 15:39 | Scris de: Ziua News

0

Încearcă acest desert tradițional, cu gust de excepție. Prepară-l și vei vedea că și cei mai mofturoși și pretențioși nu-i vor rezista. Vei munci puțin, dar merită efortul! Ingrediente: Pentru blatul cu miere: 1 lingura miere de salcam 400 gr faina de grau 100 gr zahar pudra 2 oua 100 gr unt 1 lingurita bicarbonat de sodiu Pentru blatul cu nuca: 6 oua 150 gr zahar granulat 3 linguri apa 50 ml ulei de gatit 150 gr faina de grau 6 gr praf de copt 150 gr nuci tocate marunt Pentru crema: 100 gr zahar granulat 3 oua 80 gr budinca de vanilie 120 gr zahar pudra 700 ml lapte 2,8% 250 gr margarina Mod de preparare: 1. Pregateste un aluat din ingredientele pentru blatul cu miere. 2. Imparte-l in doua, apoi acoace foile pe dosul unei tavi, usor gresate, vreo 6-7 minute. 3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt. 4. Amesteca ingredientele pentru blatul cu nuca. 5. Toarna compozitia in tava si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 25 de minute. 6. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj. 7. Mixeaza margarina cu zaharul granulat. 8. Dupa ce budinca s-a racit, amestec-o cu margarina. Omogenizeaza. 9. Pune un blat cu miere pe un platou. 10. Acopera cu blatul cu nuca, apoi cu al doilea blat cu miere, iar la final cu crema. 11. Daca vrei, decoreaza cu zahar pudra si nuca. Sursa – culinar.bzi.ro Abonează-te la noutăți facebook twitter google+ WhatsApp
Sursa: ampress.ro
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE

Sondaj Ziua News

    • Cine credeti ca va castiga majoritatea alegerilor parlamentare?

    • VOTEAZA