Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Președintele COSR i-a felicitat pe romanii medaliați la Europenele de gimnastica aerobica

Postat la: 26.09.2017 - 13:54 | Scris de: Ziua News

0

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, i-a felicitat pe sportivii medaliați la Campionatele Europene de gimnastica aerobică și pe componenții colectivului tehnic care au contribuit la succesul de la Ancona, potrivit site-ului forului olimpic național.

392e30e6-c022-4990-9417-6de6820891e9

''Un rezultat mare al gimnasticii aerobice românești, care menține România în topul țărilor cu tradiție în acest sport, a spus Mihai Covaliu. Îi felicit atât pe medaliați, pe antrenorii lor și pe toți componenții colectivului tehnic, cât și Federația Română de Gimnastică, pentru implicarea în buna organizare a pregătirii sportivilor. Îmbucurător este faptul că și la juniori au fost obținute rezultate remarcabile, o dovada că, deja, continuitatea este asigurat''.

România a cucerit trei medalii de aur și trei de bronz la Campionatele Europene de gimnastică aerobică de la Ancona (Italia).

După titlul european cucerit în competiția pe echipe, tricolorii au mai cucerit doua medalii de aur în probele de trio, prin Andreea Bogati, Marian Broței și Gabriel Bocșer, și de grup, prin Lucian Ștefan Săvulescu, Dacian Nicolae Barna, Andreea Bogati, Marian Broței și Gabriel Bocșer.

Medaliile de bronz au fost obținute la trio, de Lucian Ștefan Săvulescu, Lavinia Ioana Panaete, Dacian Nicolae Barna, la aero dance, de Lavinia Ioana Panaete, Steliana Stoenescu, Bianca Maria Gorgovan, Ioana Andreea Darie, Constantina Cioveie, Denisa Ganea, Cristina Nedelcu și Maria Bianca Becze, și la perechi mixte, de cuplul Dacian Barna/Andreea Bogati.

La juniori, România a cucerit titlul european la grup, prin Isabela Dumitrașcu, Francesca Morar, Zsofia Meszar, Sandra Dincă, Lorena Jinga, și medalii de bronz prin David Gavrilovici, la individual masculin, și prin David Gavrilovici și Sarmiza Niculescu, la perechi mixte. La acest bilanț s-a adăugat argintul din întrecerea pe echipe.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Simona)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE