Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Predrag Vujadinović, jucatorul HC Dobrogea Sud, a devenit cetatean roman (galerie foto)

Postat la: 15.02.2018 - 17:40 | Scris de: Ziua News

0

Extrema stângă a Handbal Club Dobrogea Sud Constanța, Predrag Vujadinović, a depus joi, 15 februarie 2018, jurământul de credință față de România în cadrul unei ceremonii organizate la sediul Autorității Naționale pentru Cetățenie și prezidate de către președintele și cei doi vicepreședinți ai instituției, Andrei Tinu, Cezar Stancu și Varol Amet, ultimul fiind un cunoscut avocat constățean, fost deputat și reprezentant al comunității turco-tătare.

Vujadinović a obținut cetățenia română în baza art. 8  din Legea cetățeniei române nr. 21/1991, republicată, fapt ce-i permite acestuia să evolueze în echipa națională de handbal a României.

La eveniment a participat, în calitate de invitat și Dumitru Catană, director Corp Control din Primăria Capitalei, un susținător al sportului românesc.

Reprezentanții ANC și-au manifestat încrederea că proaspătul cetățean român va contribui la renașterea handbalului românesc, felicitându-l pe acesta pentru noul statut și pentru performanțele sale sportive.
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE