Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Premierul a numit doi secretari generali adjuncți la MDRAFE; secretarul de stat Ciociu de la MAI, eliberat din funcție

Postat la: 19.06.2017 - 22:25 | Scris de: Ziua News

0

Premierul Sorin Grindeanu a numit, luni, cu caracter temporar, doi secretari generali adjuncți la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE), Bogdan Alexandru Sticlosu și Mihaela Dincă, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial.

8aebdfea-b34e-463a-9e52-1b431111cdcc

Totodată, printr-o altă decizie a prim-ministrului, Cornel-Gabriel Ciocoiu a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

De asemenea, Grindeanu l-a eliberat din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) pe Florin Tunaru.

Premierul Sorin Grindeanu i-a demis duminică pe toți secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, precum și pe secretarul general și pe secretarii generali adjuncți, în legătură cu lansarea programului PNDL 2.

"Nu accept ca PNDL 2 să fie folosit în scopuri politice", a afirmat premierul într-o declarație de presă la Palatul Victoria.

AGERPRES/ (AS — autor: Daniel Florea, editor: Antonia Niță, editor online: Daniela Juncu)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE