Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Premierul Mihai Tudose: `La taxa de solidaritate inca se lucreaza, sunt simulari, probabil ca va fi cumva`

Postat la: 18.07.2017 - 00:15 | Scris de: Ziua News

0

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, că încă se fac simulări cu privire la taxa de solidaritate, menționând că probabil aceasta "va fi cumva", dar nu a fost stabilit un prag.

Rareș Bogdan îl are 'la mână' pe Liviu Dragnea! Cu ce îl amenință realizatorul

"La taxa de solidaritate încă se întâmplă să se lucreze, sunt simulări. Probabil că va fi cumva, nu am stabilit încă de la ce prag în sus. Taxa de solidaritate nu este o taxă pe persoane juridice, cum am mai auzit, este o taxă care va fi aplicată persoanelor fizice, persoane care câștigă foarte mult, care beneficiază de o mulțime de lucruri din partea statului și care înțelegem că funcționează în toată lumea, să plătească peste un anumit prag valoric o taxă în plus de solidaritate cu statul, care i-a oferit prilejul să câștige atâția bani", a afirmat Tudose după ședința coaliției de guvernare.

El a subliniat că nu s-a stabilit încă un prag de la care ar putea fi aplicată.

"Nu s-a stabilit încă, sunt simulări care este pragul, care este procentul, de la cât în sus se va aplica. Dacă se va stabili că va fi aplicată de la un anumit prag, de la un anumit procent iar impactul va fi foarte mic, probabil că nu o vom aplica", a adăugat Tudose.

Întrebat în legătură cu pragul și cu încasările care ar putea să le aducă la buget, Tudose a spus că nu poate da detalii atât timp cât nu s-au terminat simulările.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE