Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Premierul Moldovei, Pavel Filip a convocat sedinta Comisiei pentru situatii exceptionale

Postat la: 21.04.2017 - 16:15 | Scris de: Ziua News

0

Premierul moldovean Pavel Filip a convocat vineri dimineaţă şedinţa Comisiei pentru situaţii excepţionale în vederea coordonării măsurilor de urgenţă care se impun pentru asigurarea protecţiei cetăţenilor şi evaluarea pagubelor cauzate de condiţiile meteorologice critice, relevă un comunicat al Direcţiei de comunicare a executivului de la Chişinău.

În contextul situaţiei excepţionale declarate în urma ninsorilor abundente, Pavel Filip a solicitat implicarea forţelor armate în vederea limitării consecinţelor intemperiilor care afectează Republica Moldova. El a îndemnat populaţia să evite deplasările în perioada următoare şi a dispus să fie luate măsuri pentru reconectarea localităţilor la energie electrică, anunţă Agerpres.

În acelaşi timp, premierul moldovean i-a cerut Ministerului Mediului ca împreună cu autorităţile locale să monitorizeze nivelul apelor din râuri şi bazinele hidrografice şi să ia măsurile necesare pentru a preveni eventualele ieşiri din albii ale apelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE