Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Prima reactie a doctorului Ioan Lascar dupa ce a fost pus sub acuzare de DNA: 'Era necesara'

Postat la: 29.11.2016 - 22:55 | Scris de: Ziua News

0

Procurorii Direcţiei Generale Anticorupţie au dat o mega lovitură. Ioan Lascăr, fostul şef al Clinicii de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă din cadrul Spitalului Floreasca a fost pus sub învinuire pentru abuz în serviciu.

Mai multe detalii aici: DNA LOVEȘTE direct în medicii celebri: Nume grele puse sub urmărire penală pentru fapte grave

Ioan Lascăr a reacţionat după mutarea procurorilor DNA. "Ceea ce am de spus o să împărtăşesc organelor de anchetă, pentru că toate sunt fapte legate de un proiect pe care singur mi l-am asumat în urmă cu 16 ani şi care viza înfiinţarea şi în România a unei unităţi de îngrijire a bolnavilor arşi grav. Proiectul ăsta s-a născut foarte greu, iar ceea ce s-a întâmplat la Colectiv a certificat că avem nevoie de aşa ceva, dar eu m-am luptat cu punerea în aplicare 16 ani. Sigur, sunt o mulţime de persoane care nu pot, le vine greu, nu au competenţă să înţeleagă care sunt detaliile legate de complexitatea acestei probleme şi sigur că organele îndreptăţite să disece adevărul sunt cele care îşi fac acum datoria. Consider că chiar era necesară o clarificare a situaţiei şi o parte din instituţiile media care au dezvoltat subiectul vor înţelege care au fost obiectivele înfiinţării acestei secţii. Asta e scopul aceste anchete, să despartă grâul de neghină, adevărul de minciună", a declarat medicul Ioan Lascăr, conform mediafax.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE