Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Puzzle tricolor urias, dedicat Zilei Nationale a Romaniei, la Școala Gimnaziala Grigore Moisil din Navodari

Postat la: 30.11.2017 - 08:10 | Scris de: Ziua News

0

Școala Gimnazială Grigore Moisil din Năvodari a sărbătorit împlinirea a 99 de ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918. Peste 1 000 de elevi au pregătit un flash-mob și un puzzle tricolor uriaș, dedicate celei mai importante sărbători a românilor.

Într-o atmosferă încărcată de emoție, Ziua Națională a României a fost marcată de elevii noștri prin activități creative pe tot parcursul săptămânii: la clasă s-au desfășurat expoziții de port popular, ateliere de creație, în cadrul cărora s-au confecționat steaguri tricolore, conturul hărții României, insigne, cocarde, desene și colaje.

Vineri, 1 Decembrie 2017, începând cu ora 13.00, Grupul Vocal al Școalii Gimnaziale Grigore Moisil , coordonat de prof. Vasilica Mitu, va susține un recital în cadrul spectacolului organizat de Primăria Năvodari, la Troița din centrul orașului.

Evenimentele se înscriu în campania '100 de ani de spirit românesc', inițiată de ISJ Constanța, care îi omagiază pe înfăptuitorii României Mari. Activitățile dedicate Anului Centenar se vor desfășura pe tot parcursul anului școlar 2017-2018.
Mulțumim tuturor celor care au sărbătorit împreună cu noi 1 Decembrie, sub semnul creativității și al bogăției culturale românești!
 
 
 
 
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE