Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


RADET se joaca cu nervii bucureștenilor - 51 de blocuri și 4 imobile, fara caldura și apa calda! Care sunt zonele afectate

Postat la: 21.01.2019 - 14:39 | Scris de: Ziua News

0

RADET anunță că 51 de blocuri și 4 imobile (vile/case) din Capitală au rămas, luni, fără apă caldă și fără agent termic, din cauza unei avarii. Regia anunță că marți dimineață vor fi remediate problemele, conform Mediafax.

RADET anunță că, din cauza unei avarii din Capitală, mai multe blocuri și imobile nu au în prezent apă caldă și căldură. Este vorba despre 51 de blocuri și 4 imobile, iar Regia estimează că problemele vor fi remediate marți, la ora 8:00.

Zonele afectate sunt situate pe următoarele străzi: Mieilor, Orzari, Mihai Bravu, Pompiliu Manoliu, Șoseaua Maior Coravu, Vatra Luminoasă, Ciurea, Nicolae Cerga, Tivejiei, Victor Manu, Matei Voievod, Medic Zlătescu, Aleea Lungulețu și Ilarie Chendi.

Corina Crețu vorbește despre aderarea României la Zona Euro: 'Este un deziderat de urmărit'

Potrivit primarului general Gabriela Firea, problemele RADET sunt cunoscute, însă nu pot fi rezolvate în doi ani ceea ce nu s-a făcut de la „Revoluție încoace”.

„Știm cu toții că sunt probleme în rețea, dar cred că oricine înțelege că nu aveam cum să fi rezolvat în doi ani ceea ce nu s-a făcut de la Revoluție încoace. Încă din primele luni de mandat am luat decizia de a unifica producția și distribuția energiei termice în București. În multe alte orașe din țară centralele au fost preluate gratuit de către administrația publică locală, iar noi nu reușim, iată, să le preluăm nici cu bani, deși am făcut toate diligențele necesare de 2 ani”, a spus Gabriela Firea, într-o declarație transmisă vineri, printr-un comunicat de presă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE