Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Reprezentantii Ligii I si al LPF au absentat de la CEx al FRF! Burleanu: 'Principiul de la baza absentei lor, unul de tip omerta'

Postat la: 22.03.2018 - 17:54 | Scris de: Ziua News

0

Reprezentanţii Ligii I, Dănuţ Coman şi Valeriu Argăseală, şi cel al LPF, Gino Iorgulescu, au absentat, joi, de la şedinţa Comitetului Executiv al FRF. Preşedintele federaţiei, Răzvan Burleanu, spune că în cazul celor trei principiul care a stat la baza absenţei a fost unul de tip “omerta” (lege a tăcerii impusă în organizaţiile de tip mafiot).

“Reprezentanţii Ligii I şi LPF au absentat. A fost cod roşu pentru ei, principiul care a stat la baza absenţei lor a fost unul de tip omerta: nu văd, nu aud, nu ştiu nimic. Noi considerăm că a fost un demers firesc de a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în perioada în care Ionuţ Lupescu a fost la FRF”, a declarat Burleanu, conform News.ro.

În cadrul Comitetului Executiv, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu i-a informat pe membrii acestuia despre dezvăluiri recete în legătură cu perioada în care Ionuţ Lupescu a lucrat la forul fotbalistic român.

El afirmase anterior că va cere girul CEx pentru a depune o plângere la Parchet, însă în şedinţa de joi nu s-a supus nimic la vot în acest sens.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE