Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Rezeanu, pas important pentru revenirea in Consiliul Local

Postat la: 12.10.2017 - 22:10 | Scris de: Ziua News

0

Tribunalul Constanța a decis astăzi că Romeo Rezeanu poate să revina la statutul de consilier local municipal. Magistrații au dispus anularea ordinului 277 din 21.06.2017 prin care îi încetase mandatul de ales local și prin intermediul căruia se vacanta locul de consilier.

Vă reamintim că, în luna iunie a acestui an prefectul judeţului Constanţa la acea vreme, Adrian Nicolaescu, a semnat ordinele de încetare a mandatelor consilierilor liberali Romeo Rezeanu, Cristy Baisan şi Horia Căliminte, ca urmare a adresei PNL Constanţa, prin care aceştia îşi pierduseră susţinerea politică şi au fost excluşi din partid. „Ca urmare a pierderii calităţii de membrii ai partidului politic pe a cărui listă au fost aleşi, locurile de consilieri judeţean, respectiv locali se declară vacante (...) Prezentele ordine pot fi atacate în faţa instanţei de contencios administrativ în condiţiile şi în termenele Legii contenciosului administrativ nr.554/2004, cu modificările şi completările ulterioare şi ale Legii nr.393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare”, mai preciza prefectul judeţului Constanţa.

Soluția pronunțată astăzi este definitivă.


 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE