Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Scandal imens cu stenogramele despre Victor Ponta: 'Grosolane'

Postat la: 19.10.2016 - 17:55 | Scris de: Ziua News

0

Un nou scandal imens în care este implicat fostul premier Victor Ponta. Au apărut stenograme în care acesta era jognit de către şeful PRU, Bogdan Diaconu.

Alte detalii aici: Șeful PRU despre Victor Ponta: E instabil, ne folosim de el! Avem noi două nasoale de el/ STENOGRAME

Sebastian Ghiţă intervine în scandal şi spune că totul este o făcătură. "Nu are nimeni cunoştiinţă despre aceste pseudostenograme. Victor Ponta fiind cel mai credibil om politic din România e atacat din toate părţile pentru a i se face loc lui Dacian Soroş. Nu e nici în PNL sau USR, dar e bun ca premier. Noi dacă cerem partenerilor noştri să fie Victor Ponta nu e bine, dar cu Cioloş e bine. Preşedintele Diaconu a condamnat falsurile grosolane propagate în presă. Sunt interese străine pentru Dacian Cioloş. Mă aştept la atacuri la adresa lui Victor Ponta. le consider grosolane. Românii nu cred că vor vota pentru o astfel de făcătură.

Nu are nimeni cunoştiinţă despre aceste pseudostenograme. Victor Ponta fiind cel mai credibil om politic din România e atacat din toate părţile pentru a i se face loc lui Dacian Soroş. Nu e nici în PNL sau USR, dar e bun ca premier. Noi dacă cerem partenerilor noştri să fie Victor Ponta nu e bine, dar E un joc de imagine al procurorului portocală. E o imensă lucrătură împotriva legii. Când Înalta Curte dă o decizie şi tu faci invers, te discreditezi. Preşedintele Diaconu a condamnat falsurile grosolane propagate în presă. Sunt interese străine pentru Dacian Cioloş. Mă aştept la atacuri la adresa lui Victor Ponta. le consider grosolane. Românii nu cred că vor vota pentru o astfel de făcătură.", a spus Ghiţă la RTV.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE