Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Schimbarile majore pentru București anunțate de Gabriela Firea

Postat la: 21.04.2017 - 22:15 | Scris de: Ziua News

0

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, la Antena 3, despre cum încearcă să schimbe în bine fața Bucureștiului.

Gabriela Firea le-a reproșat politicienilor și oamenilor care au lucrat în administrație că și-au pierdut energia și timpul cu atacuri politice și campanii denigratoare, în loc să treacă la fapte pentru a schimba în bine viața românilor.

Citește și: Dacă avem o viață socială activă, suntem sănătoși la cap pe măsură ce îmbătrânim

”Văd că Guvernul a pornit motoarele, miniștri sunt implicați fiecare în domeniul său de activitate și că vor să construiască”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Gabriela Firea a dat asigurări că nu va crește nicio taxă pentru bucureșteni, în cursul acestui an, cu o singură excepție. E vorba de o creștere a taxei pentru clădirile neîngrijite, creștere pentru care două primării de sector au cerut deja aprobări.

Citește și: O vedetă a fost arestată pentru comportament indecent, în public / VIDEO HOT

Gabriela Firea a vorbit și despre intenția construirii unui spital metropolitan, anunțând că a făcut deja o solicitare în acest sens la Ministerul Sănătății. ”Ar costa 300 de milioane de euro și ar avea în jur de 2000 de paturi. E realizabil în acest mandat”, a spus Gabriela Firea.

- 80 de milioane de euro alocați pentru următoarele proiecte: penetrare Splaiul Independenței-Ciurel-A1, străpungere bd. Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, reabilitare sistem rutier și linie de tramvai pe bd. Liviu Rebreanu, pe sos. Pantelimon, pe sos. Iancului și pe bd. Aerogării, modernizarea Piața Eroii Revoluției și pasaj pietonal, etc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE