Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Se aloca bani pentru studiu de fezabilitate: Varianta ocolitoare a DN39 nu va mai porni de la Agigea, ci de la Techirghiol

Postat la: 12.02.2019 - 23:00 | Scris de: Ziua News

0

Varianta ocolitoare a drumului național 39 nu va mai porni de la Agigea ci de la Techirghiol. Afirmația a fost făcută marți seara de deputatul PNL Bogdan Huțucă.

”Unul dintre amendamentele depuse la Legea Bugetului se referă la finanțarea construcției drumului expres Agigea-23 August, ca variantă ocolitoare a DN39.
Astăzi, în Comisia de Buget Finanțe, din care fac parte, am ridicat problema asigurării finanțării acestui proiect atât de necesar pentru județul Constanța, mai ales în perioada sezonului estival.

În urma discuțiilor, s-a convenit alocarea banilor necesari pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru acest obiectiv de investiții, cu singura mențiune că varianta ocolitoare a DN39 nu va mai porni de la Agigea, ci de la Techirghiol”, a scris în această seară pe Facebook, deputatul Bogdan Huțucă.

Sursă foto: Facebook/ Bogdan Huțucă
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE