Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Sibiu: Numele Regelui Mihai, scandat la sosirea trenului regal

Postat la: 01.12.2016 - 18:54 | Scris de: Ziua News

0

Câteva sute de persoane i-au întâmpinat joi seara, pe Principesa Margareta, principele Radu și pe principesa Maria, în Gara din Sibiu, unde au ajuns cu trenul regal.

9e6995ce-c5ad-4de2-8dd6-e3553409ea20

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, prefectul județului, Cristian Roman, și vicepreședintele Consiliului Județean, Marcel Luca, le-au urat bun venit și le-au dăruit flori reprezentanților Casei Regale.

În aplauzele celor prezenți și muzică de fanfară, membrii familiei regale au pășit pe covorul roșu până în clădirea Gării, unde au fost expuse câteva fotografii. O parte din sibienii prezenți în Gara din Sibiu au scandat numele Regelui Mihai I. Voluntarii Crucii Roșii Sibiu au distribuit fotografii cu familia regală.

Mulțimea s-a înghesuit să admire trenul regal.

Potrivit Casei Regale, călătoria din acest an a trenului regal este dedicată aniversării a 150 de ani de la întemeierea Casei Regale a României și promulgării Constituției din 1866.

Principesa Margareta, principele Radu și principesa Maria participă joi seara, la Sala Thalia din Sibiu, la un Concert simfonic extraordinar dedicat Zilei Naționale a României. Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu va fi condusă de dirijorul Gheorghe Costin, iar alături de acesta pe scena sălii Thalia va mai urca pianista Ioana Lupașcu.

Programul serii va fi dedicat în exclusivitate compozitorilor români.

AGERPRES / (A, AS — autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frățilă, editor online: Anda Badea)

Citește și:

Câteva sute de persoane au întâmpinat trenul regal în Gara Brașov

Principesa Margareta: Este un semn de continuitate, devotament și unitate ce se întâmplă astăzi

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE