Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Socialiștii europeni vor discuta la București despre un nou pact social pentru Romania

Postat la: 19.10.2016 - 13:25 | Scris de: Ziua News

0

Președintele Grupului S&D din Parlamentul European, Gianni Pittella, și europarlamentarii social-democrați vor discuta despre un nou pact social pentru România în cadrul unui eveniment care va avea loc vineri la București, a informat Biroul de presă al PSD.

86ce65f0-880d-49f4-bbf2-c95524aa77f5

"După mai mulți ani de criză, Uniunea Europeană încă încearcă să își revină, creșterea este încă slabă, șomajul este în continuare la un nivel foarte ridicat, cu peste 21 de milioane de persoane în căutarea unui loc de muncă în Europa", a precizat sursa citată, adăugând că Grupul S&D din Parlamentul European lucrează la o strategie sustenabilă pentru a impulsiona creșterea și crearea de locuri de muncă printr-un nou pact social.

Perspectivele pentru acest nou pact social pentru Europa și mai ales pentru România vor sta la baza evenimentului organizat vineri.

Conferința de la București, organizată în cadrul Relaunching Europe — o inițiativă a Grupului S&D în Parlamentul European, va reuni cetățeni, specialiști din întreaga Europă, precum și reprezentanți ai societății civile. Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului.

Vor lua cuvântul președintele PSD, Liviu Dragnea, liderul delegației României în PE, Viorica Dăncilă, vicepreședintele Victor Boștinaru, precum și Ioan Mircea Pașcu, vicepreședinte al Parlamentului European, și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Vineri dimineață, Gianni Pittella va vizita o creșă în Sectorul 5, un proiect finanțat prin fonduri europene. De asemenea, va avea o întâlnire cu studenții Universității Politehnica din București.

AGERPRES/(AS — autor: Cătălina Matei, editor: Claudia Stănescu)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE