Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Sorin Grindeanu, ORDIN pentru ministrul Finantelor si ANAF: 'E o problema'

Postat la: 21.04.2017 - 18:55 | Scris de: Ziua News

0

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, vineri, că a solicitat conducerilor Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi Ministerului Finanţelor Publice să îi prezinte soluţii cu privire la scannerele nefuncţionale din Vămi şi la sistemul informatic care gestionează taxele şi impozitele.

Vezi şi: Adio, cotă unică! Dragnea explică noul impozit pe gospodărie

Întrebat care este situaţia în Vămi cu privire la scannerele nefuncţionale, Grindeanu a răspuns că "nu este o problemă nouă". "E o problemă destul de veche, e o problemă de mentenanţă", a afirmat şeful Executivului, precizând că a abordat acest subiect la întâlnirea de săptămâna trecută pe care a avut-o cu şeful ANAF, Bogdan Stan, şi cu ministrul Finanţelor Publice, Viorel Ştefan.

Citeşte şi: Propunere fabuloasă pentru Nadia Comăneci: 'Aş accepta să fiu ambasadorul României în SUA'

Potrivit lui Grindeanu, în cadrul întâlnirii s-a discutat şi despre sistemul informatic de la ANAF, care gestionează taxe şi impozite. "Din foarte multe puncte de vedere, s-ar putea ca - nu într-un timp scurt, dar într-un timp mediu - să-şi atingă limitele din punct de vedere fizic, a capacităţii sistemului informatic. (...) Cred că marţi sau miercuri au termen să vină să-mi prezinte ceea ce au gândit", a spus Grindeanu, conform Agerpres. În echipa care caută soluţii în aceste cazuri au fost cooptaţi şi reprezentanţi ai Ministerului Comunicaţiilor, a mai arătat Grindeanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE