Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Sorina Matei despica in patru dosarul lui Kovesi: 'Domnul Fota, domnul Toba, aveti de spus ceva pe Indoenzia?'. Imagini INCENDIARE

Postat la: 17.02.2019 - 15:56 | Scris de: Ziua News

0

După ce Secția pentru investigarea magistraților a susținut că Laura Codruța Kovesi a efectuat demersuri preliminare pe parcursul demarării procedurilor de extrădare, în vederea urgentării finalizării acestei proceduri, demersuri constând în organizarea unei vizite a unei delegaţii de procurori indonezieni în România la sfârşitul anului 2010, jurnalista Sorina Matei publică o serie de imagini de la evenimentul care a avut loc la București în perioada 24-27 Octombrie 2010, cu câteva luni ca Nicolae Popa să ajungă în țară. „Domnul Fota, domnul Tobă, aveţi de spus ceva pe Indonezia?”, este întrebarea deschisă lansată de Matei.

DEZASTRU în România! Încă o fabrică trage ZĂVOARELE - LOVITURĂ pentru sute de români

„Comunicat secţie specială: “Suspecta LCK a efectuat demersuri preliminare pe parcursul demarării procedurilor de extrădare, în vederea urgentării finalizării acestei proceduri, demersuri constând în organizarea unei vizite a unei delegaţii de procurori indonezieni în România la sfârşitul anului 2010”
Iată imaginile. E chiar Consiliul Naţional de Securitate indonezian, care raportează direct preşedintelui şi care a fost la Bucureşti în perioada 24-27 Octombrie 2010.
Indonezienii au fost la Palatul Cotroceni, s-au întâlnit şi decorat cu domn Iulian Fota, consilierul pe securitate naţională pe atunci al lui Traian Băsescu, şi la Poliţie, cu Petre Tobă aka Petrică. În noiembrie 2010, Petre Tobă a fost demis în urma scandalului Mararu şi a fost numit Liviu Popa. Domnul Fota, domnul Tobă, aveţi de spus ceva pe Indoenzia?”, scrie Sorina Matei pe Facebook.

Amintim că Iulian Fota, fost şef al Colegiului Naţional de Informaţii, instituţie de învăţământ a SRI, recent desfiinţată, a reacţionat dur la vestea că Laura Codruţa Kovesi este urmărită penal. Fota, care este şi fost consilier prezidenţial pe probleme de securitate, a cerut proteste de stradă în sprijinul fostei şefe a DNA şi a preşedintelui ÎCCJ.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE