Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Sorina Matei o 'desființeaza' pe procuroarea DNA, care l-a 'executat' pe Liviu Dragnea: 'Veverița avida de presa'

Postat la: 15.11.2017 - 08:15 | Scris de: Ziua News

0

Jurnalista Sorina Matei lansează un atac extrem de dur la adresa procurorului DNA, Alexandra Lăncrănjan, după ce aceasta s-a alăturat campaniei „Pentru Magic Home - Refugiul părinților”, susținând că este o `veveriță avidă de presă`. Mai mult, jurnalista pune sub semnul întrebării cum Alexandra Lăncrănjan, „procuror total neexperimentat”, a ajuns să instrumenteze o „speță importantă și grea”, făcând referire la noul dosar al lui Liviu Dragnea, TelDrum. „Eh, răspunsul e bineinteles la SRI. La fostul juridic.”, susține Sorina Matei, într-o postare pe Facebook.

Percheziții MASIVE în Capitală! Mai multe mandate de aducere într-un dosar de șantaj

„Misterul Veveriţa a fost, finally, dezlegat.
Nu înţelegeam exact cum reuşit să pice toate concursurile posibile şi imposibile, în toate instituţiile vieţii, cum era demult agitaţie că n-a intrat în CSM şi cum a ajuns cu forţa practic la DNA, după mai multe ture picate şi neprezentare si, peste asta, procuror total neexperimentat pe o speţă importantă şi grea, asa cum se vede din instrumentare. 
Eh, răspunsul e bineinteles la SRI. La fostul juridic. 
Iar acum mi-a răsărit o altă întrebare: până la urmă câţi oameni din SRI impun/aduc procurori în DNA? Că eu deja am auzit cu nume şi prenume deja de trei oameni din SRI care aduc procurori în DNA. Culmea e că aduc si numai catastrofe. Cumva, normal pentru ei. De la Negulescu/Zdreanţă/Portocală, la Matei Adrian George până la Veveriţa vieţii. 
Să ştiţi totuşi că dosarele serioase, alea care ţin, se fac cu oameni care ştiu carte, care ştiu penal şi meserie, care îşi fac strategii de instrumentare, planuri de anchetă, d'astea, complicăţenii. Adică dosarele se fac cu procurori adevăraţi că d'aia vi se fac praf în instanţă cu achitări. Că faceţi speţele importante de care uneori se alege praful numai din cauza habarnistilor ăstora ce nu știu meserie.
Dosarele penale nu se fac cu papiţoi dezaxati ca Negulescu/ Portocală/ Zdreanță si Veveriţe avide de presă si nu numai, gen "See Me"/Vedeţi-mă! 
Iar instrumentările penale nu le fac nici Ciocârlan, nici Sabin Iancu şi nici Dumbravă. Că e pur şi simplu ILEGAL. Și nici măcar nu sunt practicieni ai dreptului penal. Sunt SRI.
By the way, sunteţi constienti cu totii că încălcaţi decizia CCR, cea din Martie 2016. Astfel de activităţi sunt interzise de lege. Zic şi eu, nu dau cu parul, domnilor/doamnelor din SRI si DNA.

P.S. Știe cineva de cate ori pe zi domnișoara Veverița/Vedeţi-mă, cică procuror DNA, își actualizează fotografiile de profil made PR Voiculescu? Eu știu procurori serioși care atunci când într-o zi de luni au speţe grele în instrumentare și sâmbăta sunt la muncă. Dar, mă rog, în DNA profesionalismul și confirmările de către instanța de judecată, singurele care clădesc solid un procuror, sunt niște chestiuni demodate.
#VeveriţaVieţiiDinPădure”, scrie Sorina Matei, pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE