Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Turcan: PMP strange semnaturi pentru moțiunea de cenzura; Pambuccian: Minoritațile naționale analizeaza luni textul

Postat la: 15.11.2017 - 15:25 | Scris de: Ziua News

0

Liderul deputaților liberali, Raluca Turcan, a anunțat miercuri că PMP strânge semnături pentru moțiunea de cenzură, iar liderul grupului minorităților naționale, Varujan Pambuccian, a precizat că deputații grupului vor analiza luni textul moțiunii.

0b345b63-b3eb-4fa9-bf50-6fe1e6ee069c

"A fost o întâlnire foarte bună. (...) Am discutat foarte mult despre colaborarea instituțională pe viitor, pe domenii foarte concrete, evident subiectul principal a fost cel legat de moțiunea de cenzură. Acordul a fost să transmitem colegilor de la minorități textul moțiunii, să fie analizat, dezbătut în grupul minorităților naționale și răspunsul să fie comunicat în momentul în care există o decizie", a declarat Raluca Turcan, la finalul întâlnirii avute cu liderul grupului parlamentar al minoritățile naționale, Varujan Pambuccian.

Ea a menționat că au existat discuții și cu reprezentanți ai PMP.

"Se strâng semnături pentru moțiune. Am transmis textul moțiunii, dar permiteți-mi ca rezultatul semnăturilor strânse și al deciziei politice să aparțină președintelui partidului", a afirmat liderul deputaților liberali.

Raluca Turcan a precizat că PNL analizează momentul la care va depune moțiunea de cenzură și a spus că negocierile cu privire la susținerea moțiunii vor continua joi cu deputații neafiliați.

"Am avut o discuție cu ei și ne vom întâlni mâine", a declarat Turcan.

Liderul deputaților liberali a susținut că se poartă discuții individuale și cu parlamentari din coaliția de guvernare.

"Necesarul îl avem (de semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură — n.r.), numărul final o să vi-l comunicăm pentru că încă se strâng semnături", a arătat Turcan.

La rândul său, Varujan Pambuccian a anunțat că deputații minorităților naționale vor analiza luni textul moțiunii de cenzură propuse de PNL.

"A fost o discuție, nu o negociere. (...) Am să le transmit colegilor mei textul moțiunii și vom avea o ședință luni în care vom analiza acest text. Dincolo de chestiunea punctuală a moțiunii, a fost o discuție foarte bună pe teme foarte diverse", a declarat deputatul.

Pambuccian a arătat că, în cazul în care și reprezentanții PSD vor dori o discuție pe tema moțiunii de cenzură cu deputații minorităților naționale, va răspunde pozitiv.

AGERPRES/ (A — autor: Florentina Peia, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE