Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


UBB a depasit pragul de 10.000 de candidati

Postat la: 18.07.2017 - 11:45 | Scris de: Ziua News

0

Candidati UBB 1

Peste 10.000 de absolventi de liceu si-au depus dosarele de inscriere pentru studiile la nivel licenta (invatamant cu frecventa si invatamant la distanta) in primele 6 zile de Admitere la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, in conditiile in care o parte dintre facultati si-au deschis portile doar luni, 17 iulie 2017.


Alti aproape 1.900 de candidati si-au depus, in aceeasi perioada, dosarele pentru unul dintre locurile oferite de UBB la nivelul programelor de master.


Perioada de admitere la Universitatea Babes-Bolyai este cuprinsa intre 12 si 31 iulie 2017, calendarul admiterii, taxele si toate informatiile necesare candidatilor fiind accesibile la adresa: http://admitere.ubbcluj.ro.


Absolventii de liceu au la dispozitie aproape 5.000 de locuri bugetate, peste 9.200 de locuri in regim cu taxa si 2.650 de locuri pentru invatamantul la distanta si invatamantul cu frecventa redusa.


La randul lor, absolventii de facultate care doresc sa se inscrie la master pot opta pentru unul dintre cele peste 3.500 de locuri la buget, peste 6.600 de locuri la taxa si aproximativ 900 de locuri pentru invatamantul cu frecventa redusa.


Pe intreaga perioada a admiterii, Universitatea Babes-Bolyai pune la dispozitia candidatilor un numar de 440 de locuri in caminele proprii din Campusul Studentesc Hasdeu. Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Candidati_UBB_2_
ubb candidati inscriere facultate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sursa: bzc.ro
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE