Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


UPDATE. Proteste in Capitala. Incidente violente intre protestatari si jandarmi la Universitate. Bulevardul Magheru a fost ocupat (galerie foto)

Postat la: 20.01.2018 - 20:39 | Scris de: Ziua News

0

Mii de oameni din toată ţara au ajuns la un protest de amploare faţă de modificarea legilor justiţiei şi a Codurilor penale, sâmbătă seară, în Bucureşti.
 
Aceștia s-au adunat în Piaţa Universităţii, apoi au plecat în marş către Palatul Parlamentului, cu opriri la sediul Avocatului Poporului, Curtea Constituţională a României (CCR) şi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).
 

La protestul din Capitală sunt oameni din Cluj-Napoca, Bacău, Piteşti, Deva, Bistriţa, Satu Mare, Galaţi, Constanța, şi Timişoara. Manifestaţii vor fi şi în alte oraşe din ţară, dar şi în în străinătate, la Viena, Bruxelles,
Toronto, Zurich, Paris, Roma sau Edingburgh.


#Corupţia Ucide a avertizat pe Facebook că este posibil ca unele persoane să încerce o deturnare a protestului spre Palatul Cotroceni.

Jandarmeria Română îndeamnă, pe Facebook, la calm, iar pe cei care se află în preajma unor persoane violente să se îndepărteze de ele.
  

Zeci de oameni au blocat Bulevardul Magheru, după ce au reuşit să rupă cordonul de jandarmi.
 

Incidente la Pasajul Universităţii între jandarmi şi protestatari, unde mai mulţi oameni forţează cordonul format de forţele de ordine pentru a ajunge la miting.
 
Oamenii scandează "Daţi-ne drumul" în Pasajul Universităţii. Este vorba despre câteva zeci de persoane care se află în pasaj şi nu pot ajunge în piaţă din cauza blocajului format de cordonul de jandarmi.

 
Jandarmii aflaţi în pasaj spun că este vorba despre măsuri de ordine şi permit urcarea spre piaţă pe la Teatrul Naţional, dar nu pe scările de la Universitate. 

UPDATE ora 20.30:

Potrivit Digi.tv la București sunt în jur de protestatari.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE