Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Vești NEGRE pentru Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan

Postat la: 19.10.2016 - 18:54 | Scris de: Ziua News

0

Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan nu au avut parte de noroc miercuri dimineața. Judecătorii au decis ca Paszkany și Mureșan să rămână sub control judiciar.

Plângerile celor doi au fost judecate în dosare diferite. Soluțiile arată că în 4 octombrie, procurorii DIICOT Cluj le-au prelungit măsura preventivă.

Citește și: Băsescu, 'complimente' pentru un lider PNL: El este mai vertical. E mai greu să-l faci să te lingă

Solutia pe scurt: ”În temeiul art. 215 ind. 1 alin. 5 C.proc.pen. cu ref. la art. 213 C.proc.pen., respinge, ca nefondată, plângerea formulată de inculpatul Paszkany Arpad Zoltan împotriva Ordonanţei procurorului din data de 04.10.2016, emisă în dosar penal nr. 69 D/P/2016 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj. În baza art. 275 alin 2 Cod Procedură Penală, obligă inculpatul la plata sumei de 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă.”

Solutia pe scurt: ”În temeiul art. 215 ind. 1 alin. 5 C.proc.pen. cu ref. la art. 213 C.proc.pen., respinge, ca nefondată, plângerea formulată de inculpatul Murean Iuliu-Paul împotriva Ordonanţei procurorului din data de 04.10.2016, emisă în dosar penal nr. 69 D/P/2016 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj. În baza art. 275 alin 2 Cod Procedură Penală, obligă inculpatul la plata sumei de 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă”, anunță Clujust.ro.

Omul de afaceri Arpad Paszkany si presedintele CFR 1907 Cluj, Iuliu Muresan, sunt urmariti penal pentru delapidare cu consecinte deosebit de grave. Impotriva lor s-a luat masura preventiva a controlului judiciar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE