Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Veste buna,Tise a semnat actele pentru inchiderea depozitelor neconformede deseuri de la Pata Rat. Valoarea investitiei se ridica la 30 de milioane de lei

Postat la: 11.01.2017 - 22:45 | Scris de: Ziua News

0

Alin Tise

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a semnat in cursul zilei de miercuri, 11 Ianuarie 2017, cererile pentru emiterea autorizatiilor de construire in vederea executarii lucrarilor de inchidere a depozitelor neconforme de deseuri Cluj-Napoca (Pata Rat), Gherla, Turda si Huedin.


Valoarea totala aferenta lucrarilor de inchidere a acestor patru depozite neconforme este de 29.801.835,65 lei fara TVA, suma din care aproape 80% - 23.394.709,82 lei este destinata inchiderii depozitului de la Pata Rat.


„Primariile din Cluj-Napoca, Gherla, Turda si Huedin vor elibera in cel mai scurt timp posibilautorizatiile de construire. Dupa emiterea acestora, Consiliul Judetean Cluj, in calitate de beneficiar, va emite ordinul de incepere a lucrarilor de executie pentru inchiderea gropilor de gunoi neconforme, lucrari ce vor trebui finalizate in maxim 12 luni", a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.
pata rat alin tise centru deseuri
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sursa: bzc.ro
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE