Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Veste TERIBILA pentru romanii din Marea Britanie si pentru cei care planuiau sa plece acolo

Postat la: 19.10.2016 - 09:54 | Scris de: Ziua News

0

Veștile sunt tot mai proaste pentru români după Brexit. Premierul Theresa May a comandat elaborarea unor măsuri pentru diminuarea imigraţiei în Marea Britanie. Acestea vor cuprinde un sistem de vize, în contextul ieşirii ţării din Uniunea Europeană, conform unui document guvernamental citat de site-ul agenţiei Reuters.

Pentru a elabora toate aceste măsuri, Guvernul conservator al Marii Britanii a creat o echipă specială. Grupul este coordonat de premierul Theresa May, iar din el fac parte alţi 12 oficiali guvernamentali, printre care ministrul de Externe, Boris Johnson, şi David Davis, secretar de stat pentru Brexit. Atât Johnson, cât şi Davis au fost lideri ai grupului politic favorabil ieşirii Marii Britanii din UE.

Citește și: România, EXEMPLU de bune practici într-un ghid de combatere a traficului de fiinţe umane

"Obiectivul este implementarea unor măsuri interne pentru controlul imigraţiei, inclusiv prin instituirea unui eficient sistem punctual de vize şi prin înăsprirea condiţiilor pentru străinii aflaţi pe teritoriul britanic", precizează documentul.

Echipa guvernamentală va avea sarcina de a reduce cu câteva zeci de mii numărul imigranţilor aflaţi în Marea Britanie, anunță Mediafax.

Liderii europeni au atras atenţia Marii Britanii că libertatea de circulaţie a cetăţenilor UE şi contribuţiile la bugetul comunitar reprezintă elemente esenţiale pentru ca Marea Britanie să menţină accesul la piaţa unică după ieşirea din Blocul comunitar. Însă Guvernul conservator condus de Theresa May a semnalat în mai multe rânduri că nu vrea să contribuie la bugetul UE după Brexit şi că va opri circulaţia cetăţenilor europeni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE