Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Viktor Orban: Guvernele care nu ințeleg opoziția oamenilor fața de migrație vor fi inlaturate de la putere

Postat la: 02.12.2016 - 10:54 | Scris de: Ziua News

0

Guvernele care nu sunt în stare să înțeleagă faptul că oamenii se opun migrației vor fi în cele din urmă înlăturate de la putere, a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban, informează MTI.

d15f558c-ebe3-4c88-8584-44d7ecf00c37

'Aceasta se întâmplă acum în Europa, pas cu pas. De fapt, la fel s-a întâmplat și în Statele Unite', a declarat Orban la postul public de radio, referindu-se la alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA.

Totodată, Viktor Orban a salutat o decizie de miercuri a Curții Constituționale, potrivit căreia poate revizui măsurile Uniunii Europene pentru a evalua dacă acestea încalcă suveranitatea Ungariei sau aduc atingere identității sale. Orban a spus că decizia curții îi va fi de 'imens ajutor' în 'lupta cu Bruxellesul' pe tema migrației.

Curtea Constituțională a decis tranșant că, pornind de la Constituție, guvernul are dreptul și obligația să protejeze identitatea națională și constituțională a țării și interesele de bază, a spus Orban. 'Nimeni în afară de noi nu poate decide alături de cine (dorim) să trăim', a mai declarat prim-ministrul ungar.

AGERPRES/(AS — editor: Gabriela Ionescu, editor online: Irina Giurgiu)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE