Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Visele lui Calin Popescu Tariceanu: 'In 2020, ALDE poate deveni prima forta de centru-dreapta'

Postat la: 21.04.2017 - 18:14 | Scris de: Ziua News

0

Co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat vineri, în deschiderea lucrărilor Congresului ALDE, că această formaţiune poate deveni, după alegerile din 2020, principala forţă politică de centru-dreapta.

"Programul de guvernare este unul foarte ambiţios, dar realizabil şi sunt convins că dacă vom reuşi să şi comunicăm cel puţin la fel de bine pe cât o să facem în mod concret, pe cât vom fi capabili să aducem la cunoştinţa cetăţenilor, a votanţilor noştri măsurile pe care le adoptăm, proiectele pe care le realizăm, am convingerea că în anul 2020, la viitoarele alegeri, vom ajunge să ne consolidăm, să creştem rezultatul pe care l-am avut anul trecut în decembrie şi să obţinem cu mult mai mult, astfel încât să devenim principala forţă de centru-dreapta din România. Aceasta este ambiţia mea şi trebuie să fie ambiţia noastră a tuturor", a afirmat Tăriceanu, scrie agerpres.ro.

Co-preşedintele Alianţei a amintit că ALDE este o "formaţiune politică tânără", care a reuşit în numai doi ani şi nouă luni să treacă prin "două examene severe".

"Mă refer la alegerile locale din 2016 şi pe care le-am trecut cu bine (...). A urmat un al doilea examen, poate mai greu, un pariu pe care mulţi nu aveau curajul să-l facă, şi anume că ALDE va intra în Parlament. Am reuşit şi acest al doilea examen şi anul trecut am obţinut al treilea rezultat pe scena politică românească, lucru care nu este puţin (...). Ne felicităm cu toţii că suntem astăzi a treia forţă politică din România", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Lucrările Congresului ALDE au început vineri la Palatul Parlamentului, când s-a dezbătut modificarea statutului, urmând ca sâmbătă să fie discutate patru rezoluţii şi să fie votată noua conducere a partidului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE