Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Vrei sa lucrezi in Politie? IGPR scoate la concurs peste 400 de posturi

Postat la: 19.10.2016 - 15:10 | Scris de: Ziua News

0

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) anunță că scoate la concurs 447 de posturi de polițiști, majoritatea de specialiști în diverse domenii, iar înscrierile încep chiar de astăzi.
 
"Dacă ești economist, pirotehnist, chimist, biolog, sociolog, psiholog, profesor, inginer silvic, electronist, medic veterinar sau ai altă specializare pe care noi o căutăm, poți ocupa unul dintre locurile scoase la concurs, de ofițer sau agent", se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Potrivit comunicatului, nu există limită de vârstă. Criteriile de înălțime sunt 1,65 m pentru femei și 1,70 m pentru bărbați. Înscrierile se vor desfășura în perioada 19 — 23 octombrie, iar concursul a fost programat pentru data de 26 noiembrie.
 
Pentru a afla mai multe informatii și detalii despre documentația necesară dosarului de înscriere, cei interesați pot accesa paginile web ale structurilor teritoriale de poliție.
 
Fiecare unitate de poliție își alege intervalul orar în care primește dosarele de înscriere ale candidaților, precizează reprezentanții IGPR.

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul http://www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE