Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ziua Nationala le-a adus unor politisti clujeni o avansare in grad inainte de termen.Vezi cine sunt politistii premiati

Postat la: 30.11.2016 - 11:45 | Scris de: Ziua News

0

Politisti avansati inainte de termen 1 Decembrie 2016

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, zece politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj au fost recompensati cu avansarea in gradul profesional urmator inaintea indeplinirii stagiului minim. Acestia, cinci ofiteri si cinci agenti de politie, s-au distins prin profesionalism si rezultate foarte bune in activitatea profesionala.


In gradul de comisar-sef de politie a fost avansat comisar de politie Sorin-Emil  MOLDOVAN din cadrul Politiei Municipiului Cluj-Napoca.


In gradul de comisar de politie au fost avansati subcomisar de politie Ioana-Paula BOB din cadrul Serviciului Resurse Umane si subcomisar de politie Marius-Valentin  NUȚ din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale.


In gradul de subcomisar de politie a fost avansat inspector principal de politie Daniel-Ovidiu  SUCILEA din cadrul Serviciului Criminalistic.


In gradul de inspector principal de politie a fost avansat inspector de politie Amalia-Florina ȚARMURE din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice.


In gradul de agent-sef de politie au fost avansati agent-sef adjunct de politie Constantin Corneliu BRANZEI din cadrul Politiei Municipiului Turda si  agent-sef adjunct de politie Gelu-Ionut  MOLDOVAN din cadrul Politiei Municipiului     Cluj-Napoca.


In gradul de agent-sef adjunct de politie a fost avansat agent principal de politie Ioan-Adrian MOSUȚAN din cadrul Politiei Municipiului Dej.


In gradul de agent principal de politie au fost avansati agent de politie Adrian-Gheorghe BOGDAN din cadrul Sectiei 8 Politie Rurala Huedin si agent de politie Tudor FLOREA din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Campia-Turzii.


In cadrul sedintei festive politistii au fost felicitati de seful inspectoratului, care a precizat ca fiecare politist contribuie esential la cresterea performantei serviciului politienesc si a prestigiului institutiei noastre, in masura in care rezultatele foarte bune obtinute in plan profesional sunt dublate de un comportament civic exemplar, arata IPJ Cluj.
politisti avansati
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sursa: bzc.ro
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE