Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA CAMPIONILOR

AS Trencin recunoaște prin vocea antrenorului, că nu are șanse în fața Stelei: "Nu se pune problema să fim noi favoriţi"

Postat la: 13.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportinak.sk

Steaua va întâlni, marți, în deplasare, echipa slovacă AS Trencin, în al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor. Meciul va începe la ora 21.30 și va fi televizat de PRO TV.

Antrenorul campioanei Slovaciei, Martin Sevela, nu-i acordă echipei sale prea multe șanse în fața fostei câștigătoare a Cupei Cupelor din 1986.

"Nu se pune problema să fim noi favoriţi, Steaua joacă an de an în cupele europene, sunt campionii României de 26 de ori, ceea ce este mare lucru, cu siguranţă ei sunt favoriţi în această dublă manşă", a declarat Sevela.

Tehnicianul formației AS Trencin nu este pus la punct cu schimbările din lotul Stelei, Sevela a aflat de la ziariști că roș-albaștrii l-au achiziționat pe Gregory Tade.

"Un atacant de origine franceză? Sună bine, mulţumesc că m-aţi informat! Nu ştiam încă, vă mulţumesc din nou că mi-aţi spus, chiar nu auzisem", a mai spus Martin Sevela.

Returul va avea loc pe 22 iulie, în România.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE