Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TUR

Astra vs AZ Alkmaar, în play-off-ul Europa League. Trupa lui Șumudică încearcă o nouă minune. Ora și televizarea meciului

Postat la: 20.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: demotix.com

Astra Giurgiu va întâlni joi seară, de la ora 19.00 formația olandeză AZ Alkmaar, în prima manșă a play-off-ului Europa League. După ce le-a eliminat pe Inverness și West Ham United, giurgiuvenii speră să dea de pământ și cu olandezii. Pentru Astra ar fi a doua calificare consecutivă în grupele Ligii Europa, ceea ce ar adduce și o infuzie de capital.

Antrenorul Marius Șumudică are la dispoziție un lot format din 17 jucători. Portughezii Geraldo şi Teixeira sunt accidentaţi şi nu pot evolua.

"Sper să se investească. Dacă vom intra în grupele UEL, avem nevoie de cel puțin patru jucători de valoare. Este o partidă dificilă cu o școală puternică de fotbal, mă refer la cea olandeză, cu o echipă reprezentativă pentru ei deci din punctul ăsta de vedere vom întâlni o echipă bine organizată, bine pusă la punct din toate punctele de vedere și, cu siguranță, nu va fi ușor.

Vom încerca să echilibrăm puțin forțele, chiar dacă noi avem foarte multe lipsuri față de ei, din toate punctele de vedere. Și nu mă refer aici neapărat la Astra cât mă refer la fotbalul românesc față de cel olandez și să producem o surpriză, căci pentru mine ar fi o surpriză să-i scoatem pe Az Alkmaar în condițiile în care și la momentul respectiv, cu West Ham, a fost o surpriză că i-am eliminat.

Nu că nu aș avea încredere în băieții mei care au demonstrat că formează un grup puternic și o echipă bună pentru că nu întâmplător suntem și pe primul loc în momentul de față, nu întâmplător i-am scos și pe West Ham", a spus Șumudică înaintea meciului Astra - AZ Alkmaar, potrivit realitatea.net.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Slovenia formată din centralul Slavko Vincici și din asistenţii Bojan Ul şi Andraz Kovacici. Arbitru de rezervă a fost delegate Dragoslav Perici. Observator de arbitri va fi danezul Jorn West Larsen, iar irlandezul Patrick Mcgrath va fi delegat UEFA.

Meciul Astra - AZ Alkmaar, din prima mașă a play-off-ului Ligii Europa se va disputa joi seară, de la ora 19.00, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu și va fi televizat de Digi Sport 1. Returul va avea loc la data de 27 august, în Olanda.

Echipele probabile, potrivit lpf.ro:

ASTRA: Lung jr. - Queiros, Oros, Găman, Morais - Lovin, Boldrin - Enache, Budescu, De Amorim - Alibec.

ALKMAAR: Rochet - Johansson, Gouweleeuw, Van der Linden, Haps - Haye, Ortiz, Henriksen - Hupperts, Janssen, Dos Santos.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE