Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

Australian Open 2016. Fondul de premiere pentru primul Grand Slam al anului va fi majorat

Postat la: 13.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fondul de premiere pentru ediția de anul următor a turneului de tenis Australiei Open va fi majorat cu 10 la sută față de ediția din 2015, urmând să ajungă la 44 milioane dolari australieni (28,4 milioane euro), au anunțat, marți, organizatorii primului turneu de Grand Slem din 2016, potrivit Agerpres, care citează AFP.

Australianul Lleyton Hewitt (34 de ani, locul 269 ATP) a obținut o invitație pentru a participa la al 20-lea și ultimul său turneu din țara natală, înainte de a se retrage.

"Vrem să sărbătorim imensa carieră a lui Lleyton, dar trebuie să discutăm și cu el întrucât el va trebui să se concentreze asupra jocului pentru a da tot ce are mai bun la această competiție", a declarat directorul turneului, Craig Tiley.

În ultimii trei ani, fostul lider ATP nu a reușit să treacă de turul al doilea la Melbourne. După Australian Open, Hewitt intenționează să se retragă și să preia funcția de căpitan al echipei de Cupa Davis a Australiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE