Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1

Avancronica meciului ASA Tg. Mureș vs CFR Cluj, din etapa a 12-a. Derby-ul Ardealului. Ora și televizarea

Postat la: 25.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ASA Tg. Mureș și CFR Cluj dispută vineri seară derby-ul Ardealului. Cele două echipe se întâlnesc într-un meci din cadrul etapei a 12-a a Ligii I. Antrenorul italian Cristiano Bergodi va debuta la vicecampioni, în campionat, chiar împotriva uneia dintre fostele sale echipe. 

"Vreau să mulțumesc conducerii că au decis să-mi propună funcția de antrenor, la o formație care anul trecut a realizat performanțe deosebite, luptându-se până la final pentru titlul de campioană. Sper să putem confirma ceea ce au făcut antrenorii dinainte. Obiectivul este să stăm cât mai sus în clasament. Să luptăm în fiecare meci pentru victorie, pentru că ASA este o echipă cunoscută. Nu mai este o surpriză. Play-off-ul este obiectivul imediat, în următoarea perioadă. Ne trebuie concentrare maximă, nimic nu este pierdut", a spus Bergodi, după numirea ca antrenor la ASA.

Înaintea etapei a 12-a, mureșenii ocupă locul 6, cu 17 puncte, în timp ce CFR Cluj ocupă locul 8, cu 13 puncte.

"Cred că băieţii şi-au revenit în timp util după meciul de Cupă pentru că au fost 6 jucători care au rămas acasă şi nu au făcut deplasarea. Suntem în regulă din punct de vedere fizic. Cristian López nu a jucat în Cupă, dar sperăm că ne va ajuta vineri seara la Târgu Mureş", a spus antrenorul echipei din Gruia, Francisc Dican.

ASA Tg. Mureș și CFR Cluj se întâlnesc vineri, de la ora 21:00. Meciul va fi televizat de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE