Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1

CFR Cluj - FC Botoșani 3-1 (etapa a 9-a). Spaniolul Cristian Lopez a reușit o "triplă"

Postat la: 01.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

CFR Cluj a câștigat meciul disputat pe teren propriu, luni seară, scor 3-1, cu FC Botoșani, în epilogul etapei a 9-a a Ligii I. Spaniolul Cristian Lopez a fost cel mai bun jucător de pe teren, marcând de trei ori.

Lopez a trimis primul șut spre poartă, în debutul partidei. S-a revanșat în minutul 15, când a deschis scorul cu un șut la colțul lung. După doar 6 minute, ibericul l-a învins din nou pe portarul Iliev. FC Botoșani a primit o lovitură de pedeapsă în minutul 30, în urma unui henț în careu comis de Camora. Vașvari a transformat, reducând din diferență. Cristian Lopez a reușit "tripla" în minutul 58. Spaniolul a închis tabela, cu un șut la colțul lung, după o pasă de la Beleck.
În urma acestei victorii, CFR Cluj a urcat pe locul 8, cu 9 puncte, în timp ce FC Botoșani e pe locul 12, cu 6 puncte.

Cele două echipe

CFR Cluj: Marc - Lopes, Larie, Goian, Camora - Jakolis, Petrucci, Voiculeţ, Bruno ( Păun '54) - Lopez (Carter '85), Beleck (Mureşan '76). Antrenor: Francisc Dican.

FC Botoşani: Iliev - Patache, Plămadă, Cucu, Dimitrov - Costin (Fulop '63), Vaşvari - Martinus (Roşu '46), Cabrera, Brata (Miron '77) - Roman. Antrenor: Leo Grozavu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE