Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1

CFR Cluj vs CS U Craiova, în etapa a 13-a a Ligii I. Confruntare pentru play-off. Ora și televizarea

Postat la: 04.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: csuc.ro

Unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa a 13-a a Ligii I, ultima din tur, se va disputa duminică, de la ora 21.00, între CFR Cluj și CS U Craiova.

CS U Craiova se deplasează la Cluj cu un moral bun dat de cele 10 puncte câştigate în ultimele patru jocuri din campionat. În plus, în ediţia curentă a pierdut doar într-o singură deplasare, 0-1 cu Dinamo.

CFR Cluj a marcat în 11 din cele 12 partide din stagiunea curentă, oltenii în doar opt. Sezonul trecut, cele două echipe au terminat la egalitate în Gruia, în timp ce la Craiova, în ultima etapă, oltenii s-au impus cu 3-0 (Bawab - dublă, Băluţă).

Ne dorim victoria cu CFR Cluj. Nu va fi ușor, dat fiind că întâlnim o pretendentă la locurile de play-off, a cărei situație este încă puțin neclară. Nu se știe încă dacă vor primi sau nu cele 6 puncte. Noi venim după patru rezultate pozitive, iar în ultimele trei jocuri nu am primit gol. Din păcate am avut de suferit în avanposturi, unde nu reușim să fim pragmatici, realiști, cu sânge rece. Am lucrat mult la finalizare în această săptămână și sper să se vadă roadele. Sunt puțin invidios pe anumite echipe, care-și crează două-trei ocazii de gol și câștigă, iar noi am avut 21 de ocazii și am făcut 0-0 cu Pandurii. Sper să ne intre și nouă de acum încolo. În deplasare până acum am făcut partide bune, avem două victorii, două remize și o înfrângere nemeritată la Dinamo, chiar în primul meci susținut pe teren străin în acest campionat. La Cluj vom avea în primul rând avantajul gazonului, de Liga Campionilor", a spus antrenorul echipei CS U Craiova, Emil Săndoi, pentru site-ul oficial al clubului oltean.

Despre absența lui Zlatinski, Săndoi a spus: „Ne pare rău că lipsește. Zlatinski era într-o formă bună. Este un fotbalist care dă ritmul jocului, are pas decisiv și știe să pună în valoare atacanții. Dar sunt convins că va fi suplinită această absență de jucătorul care va intra în locul lui", a adăugat Săndoi.
Meciul dintre CFR Cluj și CS U Craiova va avea loc duminică, de la ora 21.00 și va fi televizat de TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport și Look TV.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE