Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

CINCINATTI 2015. Simona Halep vs Kristina Mladenovic. Ora și televizarea meciului

Postat la: 19.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: montrealgazette.com

UPDATE: Meciul dintre Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA) și franţuzoaica Kristina Mladenovic (22 de ani, locul 40 WTA) din turul doi al turneului Premier 5 de la Cincinnati a fost amânat pentru ora 18.30, din cauza ploii.

///

Jucătoarea de tenis Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3) va evolua împotriva franţuzoaicei Kristina Mladenovic (22 de ani, locul 40 WTA), în turul al doilea al turneului Premier 5 de la Cincinnati, dotat cu premii de 2,7 milioane de dolari.

Meciul dintre Halep și Mladenovic va avea loc miercuri, de la ora 18.00, în direct pe Dolce Sport 1. Confruntarea este prima programată pe terenul Grandstand.

Mladenovic a învins-o marți, în runda inaugurală pe slovaca Daniela Hantuchova (locul 68 WTA), beneficiară a unui wild card, cu scorul de 6-2, 6-1. Meciul a durat 56 de minute.

Halep și Mladenovic s-au mai întâlnit de două ori și de fiecare dată s-a impus franțuoaica. Primul meci dintre cele două sportive a avut loc în 2014, în prima manşă a turneului de la Paris. Atunci, Mladenovic a câștigat cu scorul de 7-6 (1), 6-4. De asemenea, cele două sportive s-au întâlnit anul acesta, în iunie, în sferturile de finală ale turneului de la Brimingham. Atunci, Mladenovic s-a impus cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 (4).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE