Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

CINCINNATI 2015. Simona Halep a învins-o pe Andrea Petkovici, după ce a pierdut primul set. Românca va avea parte de un adversar facil în sferturile turneului / VIDEO

Postat la: 21.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sport.hotnews.ro

Jucătoarea de tenis Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, după ce a învins-o în optimi pe nemțoaica Andrea Petkovici (27 de ani, locul 17 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-2. Meciul a durat două ore și 40 de minute.

Românca a început ezitant confruntarea și a pierdut primul set, cu 4-6. S-a impus însă în actul secund, cu același scor. În decisiv, Halep nu i-a dat nici o șansă lui Petkovici.

În sferturile turneului american, sportiva noastră o va întâlni pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (locul 34 WTA), jucătoare care a beneficiat de abandonul Victoriei Azarenka, în optimi.

Halep și Pavlyuchenkova s-au întâlnit de patru ori, românca impunându-se de fiecare dată. Trei dintre partide având loc în 2013 şi una în 2012.
Pentru calificarea în sferturi, Halep va primi un cec de 57.380 de dolari şi 190 de puncte WTA. Constănțeanca şi-a egalat performanţa de anul trecut la Cincinnati. În cazul în care va ajunge în finală la Cincinnati, la actuala ediţie, Halep va reveni pe locul 2 WTA.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE