Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

CINCINNATI 2015. Simona Halep, după victoria cu Mladenovici: Am încercat tot ce am putut pentru a o învinge

Postat la: 19.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep (locul 3 WTA) a învins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-4, pe franţuzoaica Kristina Mladenovic (22 de ani, locul 40 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Românca a obținut prima victorie în fața franțuzoaicei, care conducea cu 2-0 la meciurile directe.

"Am jucat de două ori împotriva ei, este o jucătoare foarte bună și este extrem de greu de jucat împotriva ei. Astăzi am încercat tot ce am putut, pentru a o învinge. A trebuit să mă concentrez foarte mult pentru această victorie. Dar am condus tot meciul și chiar dacă am pierdut mingi de meci, important este că în cele din urmă am reușit să câștig", a declarat Halep la finalul partidei.

Întrebată cum se simte, acum, când are șansa să redevină numărul 2 mondial, românca a spus că este important să ajungă din nou pe această poziție înainte de US Open.

"Înseamnă mult să devi locul 2 mondial, dar este important să câștig meciuri, să ajung la ultimul turneu al anului și să lupt până la capăt în fiecare meci. Le mulțumesc fanilor că au venit aici, ne vedem la următorul meci", a adăugat Simona. 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE