Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

CINCINNATI 2015. Simona Halep vs Jelena Jankovici, în semifinalele turneului din Ohio. Românca e la o victorie de locul 2 mondial. Ora și televizarea meciului

Postat la: 22.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea de tenis Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA) va evolua împotriva sârboaicei Jelena Jankovici (30 de ani, locul 25 WTA), în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati (SUA). Meciul va avea loc sâmbătă noapte, nu înainte de ora 03.30 și va fi transmis în direct de Dolce Sport 1.

Cele două sportive s-au întâlnit în carieră de şase ori. Prima confruntare a fost adjudecată de Jankovici, iar românca s-a impus în următoarele cinci meciuri. Ultima dată, cele două sportive s-au întâlnit săptămâna trecută, la Toronto, în turul doi de la Rogers Cup, când Halep a câștigat cu 6-3, 6-4.

Halep a acces în semifinalele turneului din Ohio, după ce a învins-o, sâmbătă dimineață, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova (locul 34 WTA), cu scorul de 7-6 (3), 6-2.

De partea cealaltă, Jankovici a trecut în sferturile de finală de slovaca Anna Karolina Schmiedlova (locul 41 WTA), cu scorul de 6-4, 6-2.

Dacă românca se va califica în ultima fază a competiției, o va depăși pe Maria Șarapova (locul 2 WTA), în clasamentul mondial.

A doua semifinală de la Cincinnati se va disputa între americanca Serena Williams (locul 1 WTA) şi ucraineanca Elina Svitolina (locul 20 WTA).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE