Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












OFK Pirin - Ludogoreț 0-3

Claudiu Keșeru face senzație în Bulgaria! Românul a marcat o dublă pentru Ludogoreț / VIDEO

Postat la: 22.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: ludogorets.com

Claudiu Keșeru (28 de ani) a marcat două goluri în meciul câștigat de Ludogoreț Razgrad, în deplasare, scor 3-0 cu OFK Pirin, într-un meci disputat vineri seară, în etapa a șasea a campionatului din Bulgaria. Românul a fost achiziționat de Ludogoreț săptămâna trecută și deja a devenit jucător de bază la campioana Bulgariei.

Faza primului gol a pornit tot de la Keșeru. Fostul stelist a luat la țintă bara porții adverse în minutul 21, mingea a ajuns la Aleksandar Vasiliev, care a deschis scorul. După 14 minute, Keșeru a majorat diferența, cu un șut din prima. Atacantul român a închis tabela în minutul 61, cu un șut din apropierea porții. Celălalt român de la Ludogoreț, Cosmion Moți, a fost de asemenea integralist.

După șase etape, formația din Razgrad ocupă primul loc, cu 13 puncte, cu două mai mule decât echipa lui Laurențiu Reghecampf, Litex Loveci, care joacă duminică în deplasare cu Slavia Sofia.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE