Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristiano Ronaldo a primit trofeul "Alfredo di Stefano" pentru cel mai bun jucător din La Liga

Postat la: 08.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a primit trofeul "Alfredo di Stefano", decernat de cotidianul spaniol Marca pentru cel mai bun jucător din La Liga în sezonul 2015-2016. Ronaldo (31 de ani) a înscris 35 de goluri şi a oferit 11 pase decisive pentru Real Madrid în stagiunea trecută, când madrilenii au încheiat campionatul pe locul doi, după Barcelona. Totodată, Ronaldo a înregistrat 16 reuşite în Liga Campionilor, trofeu câştigat de Real Madrid.

Atacantul portughez a primit această distincţie în aceeaşi zi în care a semnat un nou contract cu Real Madrid, valabil cinci sezoane şi în urma căruia va primi aproximativ 400.000 de euro pe săptămână. Cristiano Ronaldo a câştigat trei trofee ale Ligii Campionilor în carieră, dintre care două cu Real Madrid. În această vară, Ronaldo a contribuit la cucerirea trofeului Euro 2016 de către Portugalia.

"Sezonul 2015-2016 a fost plin de emoţii, cu Liga Campionilor şi Campionatul European. Am semnat un nou contract şi am primit un premiu din partea Marca...ce pot cere mai mult? Sunt foarte fericit, toate acestea mă motivează să muncesc în continuare pentru a deveni mai bun. Cât despre sezonul acesta, este foarte competitiv, după cum mă aşteptam, este un maraton în care ne vom lupta. Ca întotdeauna, Dumnezeu îi va ajuta pe cei care muncesc cel mai mult", a declarat Cristiano Ronaldo, citat de Marca.

Real Madrid se află pe primul loc în clasamentul La Liga după 11 meciuri, cu 27 de puncte. Formaţia antrenată de către Zinedine Zidane este neînvinsă şi are un avans de două puncte faţă de Barcelona. Spaniolul Alvaro Morata, coechipierul lui Cristiano Ronaldo, a primit de asemenea un premiu din partea Marca, fiind desemnat cel mai bun jucător al naţionalei Spaniei. Morata (24 de ani) a înscris trei goluri la Euro 2016.

"Am revenit la Madrid pentru a câştiga trofee. Când familia m-a trimis la fotbal, am visat să joc pe Santiago Bernabeu. Lor le datorez acest trofeu. Real a început bine acest sezon şi sper ca la final să fiu aproape de recordul de goluri reuşite de către Cristiano. Fiecare minut în tricoul lui Real Madrid este de aur", a spus Morata pentru Marca.

Luis Suarez (Barcelona) a primit trofeul "Pichichi" pentru cele mai multe goluri înscrise în campionatul Spaniei în sezonul 2015-2016, 40. Diego Simeone (Atletico Madrid) a primit premiul "Miguel Munoz" pentru antrenorul anului, iar Jan Oblak (Atletico Madrid) a primit trofeul "Zamora" pentru cele mai puţine goluri încasate de către un portar. Atletico a fost finalista Ligii Campionilor şi a încheiat pe locul trei în La Liga.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE